• solheimveien 62, 1473, lørenskog
  • +47 227 88 999
  • Mon-Sun: 24/7

Become our partner

CityCabs > Become our partner

Velkommen til City Cabs AS - Din Beste Partner for Taxidrift!

Ønsker du å maksimere fortjenesten din som løyvehaver? Velg City Cabs AS som din pålitelige samarbeidspartner, og opplev en rekke fordeler som setter deg i førersetet for suksess.

Hvorfor velge City Cabs AS?

Lav Sentralavgift: Hos City Cabs AS mener vi at du skal beholde mer av inntektene dine. Derfor tilbyr vi en av markedets laveste sentralavgifter, slik at du kan øke din egen lønnsomhet.

Dataturer for Optimal Effektivitet: Vår avanserte teknologi gir deg tilgang til nødvendige dataverktøy for å effektivisere driften din. Gjør smarte beslutninger basert på sanntidsdata og optimaliser rutenettet for maksimal inntjening.

Personlig Støtte fra Eieren: Som eier av City Cabs AS er jeg alltid tilgjengelig for å støtte løyvehavere. Vi tror på personlig kontakt og engasjement, og vi er dedikert til å hjelpe deg med eventuelle utfordringer du måtte støte på.

Please fill out the registration form

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Bli en Del av Vår Suksesshistorie!

City Cabs AS er ikke bare en drosjesentral; det er en plattform for vekst og suksess for våre løyvehavere. Bli med oss og dra nytte av våre konkurransedyktige priser, moderne teknologiløsninger og personlige engasjement for din suksess.

Gjør det rette valget for din taxivirksomhet – velg City Cabs AS som din partner i suksess!

Kontakt oss i dag for å bli en del av vårt voksende nettverk.

hello.