• solheimveien 62, 1473, lørenskog
  • +47 227 88 999
  • Mon-Sun: 24/7

Our Mission

CityCabs > Our Mission

Hos City Cabs er vi stolte av å levere
omfattende tjenester for å oppfylle alle dine behov med noe av den beste kundebehandlingen.

Ved å tilby eksepsjonell service uten tap av detaljer, har vi vært så heldige å ha utviklet noen av de mest komfortable og trygge turene i Oslo-området.

Vårt hovedkontor er i Lørenskog området med
våre flåter lokalisert i Oslo og Viken.

Vi har utviklet et fantastisk team av sjåfører og representanter som vil hjelpe deg med alle dine transportbehov. Når du organiserer eller skal på et spesielt event/anledning, vil du og din familie eller venner kanskje ha det hyggelig og ikke bekymre deg for å kjøre bil. Våre erfarne sjåfører vil guide deg gjennom alle populære steder i Oslo og Viken-området.

  • Profesjonelle og velopplære sjåfører
  • 24/7 Full-Service Transport
Flyplasser rundt Norge

Hos City Cabs gjør vi flyplasstransport enkelt.

Vi gir deg en pålitelig, komfortabel og stilig henting og avlevering på flyplassen. Vi tilbyr en rekke kjøretøy, slik at du kan velge den transportmåten som passer deg best. Våre flyplasstransport tjenester dekker alle større flyplasser i Norge, sett deg rolig og stol på at vi kjører deg til reisemålet ditt i tide.

Sightseeing turer i Oslo

Sightseeing turer i Oslo

Leter du etter en morsom og trygg måte å utforske Oslos skjønnhet? Vårt dedikerte team tar deg med til noen av de mest kjente stedene i Oslo, fra den imponerende Holmekollen hoppbakken til det ikoniske operahuset. Våre sightseeingturer tilbyr en unik måte å oppleve de mest kjente stedene i byen. Nyt våre guidede turer og se hva som gjør Oslo så spesielt.

  • Enten du er en førstegangsreisende eller en erfaren reiser, er sightseeingturene våre den perfekte måten å utforske Norges hovedstad på.
  • Bestill nå - Utforsk Oslo og avdekk dens skjulte skatter
Hente og avlevering rundt Oslo område

Leter du etter en trygg og pålitelig måte å komme deg hvor som helst i Oslo?

enn til City Cabs, din one-stop-shop for alle dine transportbehov. Enten du trenger å hente en pakke, levere et dyr eller få barnet ditt til skolen, har vi ryggen din. Hos oss kan du være sikker på at varene dine er i trygge hender, og at de blir levert til rett tid.

Corporate travel

Leter du etter en måte å gjøre bedriftsreiser enklere?

Våre tjenester tilbyr en trygg, effektiv og rask måte å reise på for forretningsreiser. Vi forstår at tid er av essensen, og det er derfor vi streber etter å få deg til reisemålet ditt i tide, hver gang.

Min visjon for dette selskapet er å tilby noen av de mest luksuriøse og komfortable drosjeturene i Oslo området.
Mustafa Ali - CHAIRMAN & CEO
hello.